Konaklama hizmeti sunan işletmeler misafirlerinin ziyaretleri sırasında her türlü ihtiyaçlarını karşılayıp memnun bir şekilde ayrılmalarını arzu etmektedirler. Bu anlayış çerçevesinde gerek fiziksel gerekse görsel anlamda üstün hizmeti kendilerini tercih eden kişiler ile buluşturan merkezler, dekorasyon alanında üstün çaba sarf etmelidirler. Lobi ve odalarda kullanılan mobilyalardan başlayarak her türlü taban döşemesi, perde ve aksesuar ile süregelen bu ayrıntılar sonucu genel bir beğeniye ulaşılmasını olanaklı kılan işletmeler, sektörde rakiplerinin önüne geçerek müşterilerinin sürekli olmasını sağlayabileceklerdir.

otel-perdeleri-1

Otellerde kullanılan perdeler, normal ev tipi tabir edilen cinslerden farklı olmak mecburiyetindedir. Ev perdelerinde kişilerin kendi istek ve arzuları doğrultusunda seçtiği desen ve renkler kullanılırken, otel perdelerinde genel müşteri profilinin tercih edeceği bir tasarım tercih edilmelidir. Bu sayede kişiler otel odalarında kendi evlerinde duydukları rahatlığı yaşayarak, ziyaretleri boyunca herhangi olumsuz bir durum ile karşılaşmayacaklardır.

Otel odası perdelerinin bir diğer özelliği ise karşılaşılabilecek her türlü dış etkene karşı ekstra dayanıklılık içermesi gerektiğidir. Yanma, kirlenme, yırtılma ve benzeri olumsuz durumlar karşısında zarar görmemesi gereken perdeler, bu sayede müşteriye negatif bir etki göstermeyeceği gibi, aynı zamanda uzun süreli kullanımda da işletme sahibine ek bir maliyet gereksinimi yaratmayacaktır. Otellerde perde seçimi konusunda gösterilmesi gereken önem bu ve benzeri maddeler doğrultusunda daha güvenilir hale geldiğinden, işletme sahipleri geçmiş yıllara nazaran daha bilinçli, hale gelebilmiştirler. Buna bağlı olarak sektörde artan otel perdesi talebini karşılamak üzere çalışmalarına devam eden Asortie, onlarca farklı renk ve desendeki çalışmalarını siz değerli ihtiyaç sahipleri ile buluşturmaktadır. Mobilya ve aksesuar sektöründe gösterdiğimiz başarıyı, perdecilik alanında da istikrarlı biçimde sürdürmenin verdiği gurur ve mutluluk ile her sezon farklı ve yenilenmiş modelleri sizler ile buluşturarak, güncel ve en kaliteli ürünlere ulaşabilmenizi sağlıyoruz.

otel-perdeleri-2

2013-2014 otel perdesi modelleri alanındaki çalışmalarımız ile sektördeki başarımıza hız kesmeden devam ediyor ve talepleriniz doğrultusunda ürünlerimizi sürekli olarak revize ediyoruz. Sizlerin görüşleri sayesinde ürün ve hizmet kalitemizi her geçen gün bir üst seviyeye çıkartarak değerli takdirinizi kazanmayı arzu ediyoruz.