İnegöl; mobilya çeşitleri açısından çok zengindir. Farklı mağaza, fabrika, model seçenekleriyle aranan mobilya çeşitleri kolayca bulunabilir. Ev mobilyaları üretim ve satışında zengin bir çeşit imkânına sahiptir. Otel mobilya fabrikaları ürün talebine göre çeşitliliğini arttırması gerekmektedir. Turizmin gelişmesiyle otel sayılarındaki artıştan dolayı yapılan tasarımların özgün ve şık olması gerekiyor. Değişik tasarımlar çeşit fazlalığı önem taşımaktadır. Özel tasarım imkânı verebilen firmalar diğer firmalara göre bir adım önde olacaktır.

Lobi, otel odası, resepsiyon ve diğer bölümlerde kullanılacak mobilyalarda kaliteden ödün verilmemelidir. Mobilya başkentlerimizden olan İnegöl mobilya alışverişi için ideal bir bölgedir. Farklı çeşitlerde, farklı tarzlarda dekore edilen bir otel hizmetini de iyi bir şekilde vererek gelen misafirleri kendilerine çekmek durumundadırlar. Otel malzemeleri en ince ayrıntısına kadar çok önemlidir. Otel dekore edilirken her şey itinayla düşünülüp kararlaştırılıp ondan sonra dekore edilmelidir. Otele gelen misafirlerini memnun bir şekilde yolcu etmelidir. Mobilya seçiminde dikkat edilmelidir. Gelen misafirlerin önce gözlerine hitap edilmelidir. Konfor ve kaliteyi de aynı ölçüde belirtmek lazım. Mobilya alınırken rahatlığına dikkat edilmelidir.

Kalite ve çeşitlilik açısından İnegöl bu beklentileri karşılamaktadır. Mobilya alışverişini hem kolaylaştırıp hem de uygun bir fiyatla yapmak isteriz. İnegöl içerisinde birçok, mobilya fabrika satış mağazası, mobilya satış mağazasının bulunması alışverişte son derece kolaylık sağlıyor. Aranılan her mobilya İnegöl içerisinde yakın çevre içerisinden temin edilebiliyor, fiyat karşılaştırılması kolaylıkla yapılabiliyor.

inegöl-mobilya-fuarı-2014

lobi-mobilyaları

lüks-otel-odaları

otel-malzemeleri

otel-mobilya-fiyatları

otel-mobilyaları-inegöl

otel-odası-mobilyaları

Otel sahiplerine kolay, kaliteli, özgün bir alışveriş birçok alanda avantaj sağlamaktadır. İnegöl de bulunan satış mağazaları birçok ildeki satış mağazalarına göre fiyat olarak daha uygun hizmet vermektedir. Otel sahipleri için bu özellik avantaj sağlayacaktır. Uygun fiyata kaliteli ürün almak otel sahiplerini cezp edecektir. Turizmin hızlı bir gelişme gösterdiği Türkiye’de otel mobilyaları, ayrıntıları, dekorasyonu, sunulan hizmet, konsept, temizlik, konfor gelen müşterilerin beğenme kriterleri olacaktır.