Hayatımızın belirli bir döneminde tatil yapmak için iş organizasyonları ve toplantılar için yemek yiyebilmek için ya da başka amaçlar ile ziyaret edip konaklama yaptığımız otellerin seçiminde fiyatlarından sonra otelin tarzı ve görünümü bizleri etkilemektedir. Bu durumda seçim yaparken dikkatli olmak çok önemlidir. Seçim sırasında otelin konseptini göz önünde bulundurmak gerekebilir.

Otel dekorasyonları için genellikle farklı fikirler ortaya atılmıştır. Ancak ülkemizde en çok klasik modellerden oluşan konsept fikirler dikkat çekmektedir. 2014 yılı otel dekorasyonları için genel olarak yılın mobilya dekorasyon seçimlerini göz önünde bulundurmak çok önemlidir. Otel dekorasyonunda klasik bir konsept belirleyen otel sahipleri için oymalı ve kakmalı modeller büyük önem taşımaktadır. Bunların yanı sıra eskitme mobilya dediğimiz eski bir görünüm yaratmak için özel bir çaba sarf edilen mobilyalarda klasik mobilyayı tamamlayan en önemli etkenlerin başında gelmektedir.

Otel dekorasyonları sırasında kullanılan klasik mobilyalardan oluşan malzemeler oteli hem daha sade hem de mobilyaların içeriğinden ve anlamından dolayı daha ihtişamlı bir hale dönüştürmektedir. Bununla birlikte klasik modeller dekorasyon itibari ile otellerin daha eski bir tarihe kavuşturulmasına neden olmaktadır.

venedik-otel-dekorasyonu-3

otel-oda-mobilyasi-2

otel-dekorasyonu

arya-otel-dekorasyonu-2

otel-oda-mobilyasi-3

otel-dekorasyonu-2

otel-oda-mobilyasi-1