Oteller kısa ya da uzun süreli konaklama yerleri olması bakımından dekorasyonuna önem verilmesi gereken yerlerden biridir. Otelde konaklayacak olan misafirler için konforun sağlanması ve otele görsel açıdan estetik bir görünüm kazandırılması işletmenin saygınlığı ve güvenilirliği açısından değer taşımaktadır.

Otel dekorasyonu bir bütün olarak değerlendirilmeli ve en ince detaya kadar titizlikle uzman yardımı ile dekore edilmelidir. Oldukça büyük olan bir otelde gözden kaçırılan en ufak bir detay bile dekorasyona zarar verebilir. Otel odası dekorasyonu kadar öneme sahip olan otel banyo dekorasyonlarında atlanmaması gereken detaylardan biri aynalardır. Bilindiği üzere aynalar bulundukları mekanlara genişlik ve ferahlık katmaktadır. Sadece otel banyosunda değil aynı zamanda otel odasında bile dekorasyona zenginlik katması açısından kullanılmaktadır. Otel banyo aynaları, otel banyo aksesuarları arasında en fazla öneme sahip eşyalardan biridir. Öyle ki aynasız bir banyo kullanışsız ve eksik olacağından dekorasyon tam anlamıyla yapılmış sayılmaz. Otel banyo ayna modelleri kullanılan banyo dekorasyonuna göre değişiklik göstermektedir. Lüks bir otel banyosundan söz ediyorsak eğer kullanılan otel aynası da bu şıklığa katkı sağlayacak modelde ve kalitede olmalıdır.

Bathroom

otel-banyo-aynaları

otel-banyo-ayna-modelleri

Otel banyo dekorasyonu aynasız düşünülemez. Bu yüzden otel banyosu dekore edilirken banyo dolaplarına uygun tarzda ve kalitede otel banyo aynası kullanılarak dekorasyon tamamlanmalıdır.