2016 klasik mobilya yemek odası takımları ile Asortie mobilya farklı tarzını ön plana çıkarıyor. Asortie mobilyanın en özel tasarımlarından biri olan klasik yemek odası takımı ile evinizin en güzel köşesini süsleyebilirsiniz. Tamamen el yapımı ve ahşap olan takımda ustaca işlenmiş gravür sanatının izlerini görmeniz mümkündür.

Belinda-yemek-odasi
Belinda Yemek Odası Takımı

Yemek odası takımı seçerken özellikle seçeceğimiz takımın rengine ve dekorasyon renklerine önem göstermelisiniz. Aynı zamanda klasik tarzda döşenmiş bir eviniz varsa modern yemek odası takımını tercih etmeniz pek doğru olmaz. Yemek odası takımımızda kullanılan mobilyaların boyutlarının da büyük olmaması yemek odanızı daha şık gösterecektir. Çünkü kaliteli bir yemek odası takımı evinize gelen konuklarınıza daha güzel ve iyi bir ortam sağlamanız konusunda size çok yardımcı olur.

marbella_klasik_yemek_odasi
Marbella Yemek Odası Takımı

 

Asortie mobilya olarak klasik yemek odası takımlarımızda zarif ve şık tasarımlarla sadeliği ve zarafeti aynı noktada buluşturduk. Klasik yemek odası takımımız vitrin, masa, 8 adet sandalye ve konsoldan oluşmaktadır. Arzu ederseniz, gümüşlük setini yemek odası takımına ekleyebilirsiniz.

Asortie mobilyanın kendine özgü yemek odası takımları ile evinizde daha rahat bir dekoratif bir ortam oluşturabilirsiniz. Yemek odası takımı modellerimizle yemek odanızın görünümünü zenginleştirebilirsiniz. Estetik görünümleri ile dikkat çeken yemek odası modellerimizin konforu ve rahatlığı ile kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz.

kapaletti_klasik_yemek_odasi
Kapaletti Yemek Odası Takımı

 

2016 yemek odası takımlarımızda bir yemek odasında arayıp da bulamadığınız ne varsa bulabilirsiniz çünkü yemek odası takımlarımızda sadece görselliğe önem vermiyoruz dayanıklılığa ve estetiğe de önem göstermekteyiz.

Klasik yemek odası takımımız ile evinizin havasını değiştirip, yeni bir tarz oluşturabilirsiniz. Yemek odasın seçiminde klasik mobilyayı tercih edenlerden misiniz? O halde, doğru yerdesiniz. Çünkü Asortie mobilya kaliteli ve kullanışlı yemek odası takımlarıyla size ve yaşam alanlarınıza değer katacaktır. İstediğiniz renkte ve ölçülerde yemek odası takımları sizin için tarafımızdan en kısa süre içinde üretilmektedir.

nazende-klasik-yemek-odasi (1)
Nazende Yemek Odası Takımı